top of page

 Om mig

Jeg har en kandidat i Informatik og Psykologi fra RUC, hvor jeg har dygtiggjort og beskæftiget mig med IT-arkitektur, UX- og UI design samt relation til arbejde, læring, teknologi og institutioner. Erfaringerne fra mit studie og arbejdet for en mindre virksomhed, danner fundamentet for min forståelse for bruger og kunders behov. Min tilgang og interesse er centreret omkring mennesket og jeg brænder for at udvikle og designe produkter med det formål at skabe den bedste kvalitetsoplevelse for brugeren.

Udover min faglige tilgang, kan jeg personligt godt lide det enkle, personlige og uhøjtidelige udtryk.

Inden jeg begav mig ud i at studere på RUC, har jeg i mange år været i restaurationsbranchen, hvor jeg blandt andet har slået mine folder som både barchef og medejer. Jeg har rejst rundt i den store verden på egen hånd, taget en Business- og Life Coachuddannelse. 

Jeg brænder for at hjælpe andre med at nå deres drømme og mål med deres liv og/eller virksomhed. Det kommer til udtryk i min todelte virksomhed, som både tillader mig, at kunne udfolde min kreative side, som digital kreatør og webdesigner, men også som Business- og Life coach, hvor jeg både coacher og skriver artikler om selvudvikling for chrichri.dk.

Du læse mere om min anden del af virksomheden her. 

4 pr. ark den 21.05.2021 kl. 15.56 (komp
IMG_0795.jpeg
bottom of page