top of page

Ydelser

Website, webshop eller online booking 


Gennem en indledende og afklarende samtale, finder vi en passende løsning til dig. Her finder vi frem til et design, hvor du vælger fonte, farver, menu, ect.

Efter vores indledende møde, sætter jeg det hele op for dig.
Jeg går ud fra dine/jeres ønsker til designet. Derudover sætter jeg også gerne tekster og billeder ind - eller viser hvordan det let kan gøres - alt efter dit ønske. Hertil sørger jeg for ønskede integrationer og domæne er tilknyttet, så du kan gå live hurtigst muligt.


Som en del af overleveringen, klæder jeg dig på til brugen af din side samt anbefalinger til brugen af dets forskellige funktioner. Såfremt du ønsker vedligeholdelse af dit website løbende, men ikke selv har tid eller mod på det, så tilbyder jeg også dette.Logo og visuel identitet 

 

En visuel identitet er vigtig, da det er medvirkende til at skabe forståelse og genkendelse. Med fokus på detaljen og din virksomhed, sørger jeg for, at din hjemmeside vil afspejle din virksomhed og blive husket af dine kunder. 
Under den indledende samtale, når vi frem til hvad der passer lige netop til dig og din virksomhed.    
Har du ikke et logo i forvejen og/eller en ide om hvordan dit website skal se ud, kan jeg også hjælpe med et skræddersyet logo, som en del af designet af den visuelle identitet. Opsætning af mail alias

Det kan være en fordel at få lavet et mail alias, da det ser bedre og mere professionelt ud. 
Som en del af opsætingen af din side, kan jeg hjælpe med 
opsætning af et mail alias, så du får en mailadresse passende til din virksomhed. 


 

Opsætning af website

 

Jeg har erfaring med at arbejde i både Squarespace, Wix og Wordpress, men arbejder i Squarespace og Wix, da det efter min mening, er de bedste platforme - både som designer, men også som bruger efterfølgende.
Både Wix og Squarespace er generelt virkelig lækre platforme, at arbejde i, da de begge er intuitive og meget brugervenlige at benytte. De giver begge mulighed for flere nyttige integrationer/plugins til f.eks mailchimp, online booking, pakkelabels, betalingsgateways og meget mere, der som regel lette at forbinde. 

De er super skarpe på designet, hvilket nok også er grund til, at mange vælger lige netop dem. Den er helt oplagt til alle der har brug for et præsentabelt website, som er let at benytte. De kan derfor både benyttes af designere, restaurationer, rådgivere, coaching, kurser og fotografer m.fl.


 

bottom of page